UNIK BELIGGENHED

Et velfungerende nærmiljø med gode børneinstitutioner, skoler og fritidstilbud skaber tryghed og trivsel i familiens hverdag. Nær HJALLESEPARKEN ligger bl.a. børnehusene Bjørnemose, Bolden, Hestehaven og Mælkebøtten.

Skolebørnene har indenfor 1 km. adgang til Hjalleseskolen og SFO. Hjalleseskolen byder desuden på 4 linjer i 10 klasse, idrætsskole og i tilknytning til skolen ligger Hjallesehallen med amerikansk fodboldbane, kunststofbane og alm. fodboldbaner samt Hockeyklubben Odin.

Af ungdoms- og voksenuddannelser tæt ved kan bl.a. nævnes Sct. Knuds gymnasium, Tornbjerg gymnasium, Kold College og SDU.

Som beboer har man også hurtig adgang til de rekreative grønne områder (Hjalleseskoven) ad Hestehaven mod Hollufgård og Odense Golfklub, som ligger få minutter fra området.

Inden for få minutter kan du også besøge nogle af Odenses mest rekreative områder ved skovsøen og Hunderupskoven el. måske lægge vejen forbi Den Fynske Landsby.

Til dagligt kan i klare indkøbene i nabolagets supermarkeder – Netto og superbrugsen el. butikkerne i Hjallese på den modsatte side af Svendborgvej. Hvis shoppetrangen melder sig, er det bare at starte bilen og køre de små 5 km. ind til Kongensgade og de andre shoppinggade i Odense City

I har også hurtig adgang til Odenses mange øvrige fritidstilbud; boligerne ligger nær Svendborgvej med kun 5 km. til City. Der er også nem og hurtig adgang til Rosengårdscentret, Bilkabyen og den nye store IKEA.

HJALLESEPARKENligger desuden helt centralt i forhold til de store udviklingsplaner i området, som består af flere elementer:

Udvikling af Syddanske Forskerparkers afdeling i Odense, placering af nyt supersygehus, udvidelse af Syddansk Universitet, forlængelse af Munkebjergvej med tilslutning til motorvej E20 og etablering af letbaneforbindelse og portal til området.