GOD INDRETNING OG HØJ STANDARD

Alle boligerne er opbygget med samme ruminddeling med god udnyttelse af pladsen. Boligerne varierer i 1½ og 2 plan samt løsninger med kvist og fransk altan.

 


Inventar fra Svanekøkken: (køkken, bad, bryggers og skabe)Bosch hvidevarer: (integreret opvaskemaskine, indbyningsovn, keramiske kogeplader og stort køle/fryseskab med stålfront og mange skuffesektioner med softluk. 

Alt i lyse farver og alu kant / sokkel.

Stort badeværelse med masser af skabsplads, og skuffesektioner med soft luk, stor brusekabine og spejl med indbygget spot. Alt i lyse farver og mørke fliser.

Den høje standard omfatter gulvvarme i stueplan og badeværelse på 1. sal,  asketræsgulve med hvid matlak, klinker i entré, bryggers/gæstetoilet og badeværelse, Velfac vinduer, gipslofter, filt på væggene i hele huset.

 

Prøvehuset er møbleret af Trend Bazaar i Ringe

Type A:

4. vær. dobbelthuse og rækkevillaer på 116-121 kvm. i 2 plan med fransk altan i soveværelse. 

OBS:
Det anslåede varmeforbrug i energimærket dækker begge boliger i blokken, og skal derfor deles med 2, for at få det anslåede forbrug for en bolig.

 

Type B:

4 vær. rækkevillaer på 113-118 kvm. i 1½ plan. Kvist med fransk altan i soveværelser. Alle boligerne vender ud mod lokalparkerne.


OBS: Det anslåede varmeforbrug i energimærket dækker alle 4 boliger i blokken, og skal derfor deles med 4, for at få det anslåede forbrug for en bolig.

 

Type C:

4 vær. rækkevillaer på 113-118 kvm. i 1½ plan.


OBS: Det anslåede varmeforbrug i energimærket dækker alle 4 boliger i blokken, og skal derfor deles med 4, for at få det anslåede forbrug for en bolig.

 
Se billeder og plantegninger
Se boligoversigt